Brichete din Rumegus

Brichete din Rumegus

Astfel a aparut un nou tip de combustibil solid, care indeplineste cerinte de utilizare a energiei"curat" si regenerabile si anume:Bricheta de Rumegus. Pentru producerea brichetelor nu se recurge niciodata la defrisari sau despaduriri. Aceasta activitate este benefica pentru mediu, eliminand rezidurile si deseurile ramase dupa prelucrarea lemnului.

 

Astfel se obtine un produs valoros din punct de vedere energetic, respectand natura.

 

Energia alternativa este un nou concept de energie, principalul avantaj fiind acela ca nu afecteaza resursele naturale, protejand totodata mediul inconjurator.

Energi mai ieftina

Brichetele din lemn reprezinta o energie mai ieftina decat cea obtinuta de combustibilii clasici, fiind regenerabila. Emisiile mici de CO2 nu afecteaza mediul inconjurator.

 

Sistemul de incalzire cu brichete de rumegus are rol foarte important in reducerea efectului de sera.

 

Brichetele sunt considerate combustibili ecologici pentru ca nu contin substante periculoase si emit mai putin CO2 decat combustibilii clasici.

Ardere Constanta

Datorita tendintei naturale de a umple uniform un spatiu, flacara creata de bricheta prin ardere este constanta si echilibrata.

 

Arderea brichetelor este indelungata datorita continutului scazut de apa ( aproximativ 8%) precum si densitatii mari.Design By Beke